Vox censura la creació de noves places de funcionaris a Cort a "dies" d'acabar la legislatura

Publicado 14/6/2019 20:01:19CET

   PALMA DE MALLORCA, 14 Juny (EUROPA PRESS) -

   El regidor electe de Vox a l'Ajuntament de Palma, Fulgencio Coll, ha censurat aquest divendres la creació de places de funcionaris a Cort "a dies" d'acabar la present legislatura, segons ha informat el partit.

   "Estem en temps de descompte, el més clar no sembla crear unes places al final de la legislatura que a més es van a oferir per concurs", ha afirmat Coll, qui ha assegurat que "desconeix" els barems a seguir per aconseguir la plaça.

   "Això obre la porta a una contractació dubtosa en la qual se cerqui col·locar personal afí ara que Podem i MÉS veuen com la seva quota de poder a l'Ajuntament s'ha vist minvada després del daltabaix del 26M", ha assegurat Coll.

   Des de Vox s'han referit a la creació d'una plaça d'Agent Igualtat per a la cartera d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics així com de la plaça de Cap de la Xarxa de Biblioteques Municipals a càrrec de l'àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística.

   "No té sentit convocar una plaça de Cap de la Xarxa de Biblioteques Municipals quan la seva gestió ha estat externalitzada, el tripartit s'ha desentès de les biblioteques i ara cerquen un cap, amb la legislatura acabada i abans de constituir el nou equip de Govern", ha resolt Coll.

Contador

Para leer más