Vox lamenta la mort d'un dels seus membres, mort a Sant Antoni després de l'incendi d'un hotel

Publicado 28/11/2019 10:25:44CET
Pedro Tesoro.
Pedro Tesoro. - VOX

   EIVISSA, 28 nov. (EUROPA PRESS) -

   Vox a Eivissa i Formentera ha lamentat la defunció de Pedro Tesoro, veí de Sant Antoni de Portmany, que ha perdut la vida després de sofrir una parada cardiorespiratòria durant un incendi.

   En un comunicat, el partit ha assegurat que el seu "record i l'ànim que sempre va mostrar" seguiran a Vox.

   Segons han relatat, aquest dimecres a la nit es va declarar un incendi en l'hostal de la seva propietat i, després de desallotjar a tots els clients, l'home es va sentir indispost i va morir en el lloc.

   Des de Vox han explicat que Tesoro era un empresari de l'hostaleria i un "destacat" membre del comitè de Vox Eivissa-Formentera que en les últimes setmanes havia participat en l'equip de campanya que va portar al Congrés dels Diputats a Patricia de les Heras.

   Vox ha ressaltat el seu "entusiasme i les seves ganes de lluitar per una Espanya millor". El president de la formació a Balears, Jorge Campos, ha assenyalat que el seu company era "un home imponent, que tot el que tenia de gran ho tenia de bona persona".

   La diputada Patricia de les Heras ha remarcat que "Pedro ha acabat el seu camí igual que el va viure, donant-ho tot pels altres".

Contador

Para leer más