15-M.- Els 'indignats' tractaran aquest dimecres d'evitar un desnonament d'una veïna de Pollença


Actualizado 5/7/2011 20:40:36 CET

PALMA DE MALLORCA, 5 Jul. (EUROPA PRESS) -

Els 'indignats' de Pollença intentaran evitar aquest dimecres, dia 6, un desnonament d'una veïna d'aquesta població mallorquina a qui el banc pretén treure-li de casa seva" per no poder fer front al pagament de la hipoteca i recorden que "no només perdrà la seva única habitatge, sinó que, a més, seguirà pagant-la".

Així, els 'indignats' de Pollença han aprofitat el compte de facebook de l'Acampada de Palma per citar a tots els ciutadans que desitgin evitar el desnonament aquest dimecres a les 10.30 hores en la rotonda de ca'n Berenguer del citat municipi mallorquí.

Des d'allà partiran a l'habitatge de l'afectada, qui s'ha posat en contacte amb els 'indignats' de Pollença per demanar-los la seva ajuda, de manera que aquests pretenen impedir el pas, a través de la resistència pacífica, als encarregats d'executar el desnonament.

En cas d'aconseguir-lo, ja seria la tercera ocasió en la qual els 'indignats' aconsegueixen paralitzar un desnonament, després que dijous passat, mig centenar de persones impedissin un a Palma, que afectava a una dona de 83 anys, a qui pretenien embargar el seu habitatge com a conseqüència d'una suposada estafa per part de qui fós l'advocat de la família, que s'eleva a 108.000 euros i que l'anciana no pot pagar.

Un dels 'indignats' ha explicat que no es tractava d'un desnonament per impagament, sinó per una "estafa" que ha patit la dona per part d'un lletrat, a qui deu 108.000 euros, tot i que "està en crida i cerca per la policia per sis querelles relacionades amb un delicte d 'aixecament de béns a Inca".

Amb aquest, ja són dos els desnonaments que els 'indignats' de Palma han aconseguit paralitzar, després que el passat 16 de juny, van aconseguir frenar el desnonament d'una dona i la seva filla de vuit anys en un habitatge de la capital balear. Concretament, aquesta dona no podia fer front al pagament del lloguer d'aquest pis, que ascendia a 350 euros mensuals, a causa que l'afectada només percebia mensualment entre 350 i 400 euros.