El Consell de Formentera estimula la difusió dels productes alimentaris autòctons de l'illa

Actualizado: jueves, 22 octubre 2009 19:38

FORMENTERA, 22 de Oct. (EUROPA PRESS)

La Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Caça i Pesca del Consell de Formentera va mostrar avui el seu suport a la potenciació dels productes alimentaris de l'illa, com són el peix sec o la mel.

Es tracta de sustentar la gastronomia de Formentera, segons van concretar des de la Conselleria, instant als joves empresaris d'aquest sector a presentar-se a una convocatòria anomenada 'Premis Aliments d'Espanya' organitzada pel Ministeri de Medi Ambient, Mig Rural i Mig Marí.

En aquesta línia l'empresa de Formentera, Salaons Fersa S.L., amb el suport de la Conselleria, s'ha presentat a aquesta convocatòria de premis en la categoria d'Aliments d'Espanya al jovent empresariat, ja que reuneix els requisits necessaris per optar al premi, com són tenir menys de 40 anys i dedicar-se a la indústria alimentaria, segons van apuntar des de la institució en un comunicat.

Altres sectors que poden optar al premi, són empreses de Producció Agrària, Distribució i Comerç Alimentari, Restauració, Producció Ecològica, Joventut Empresarial, Dona Emprenedora, Sector Consumidor, Comunicació i Premi Extraordinari.

La resolució tindrà lloc abans del 16 de novembre i premiarà a l'empresa escollida amb una escultura i un diploma. Alhora el guanyador d'aquest guardó serà convidat a fires alimentaries de l'àmbit nacional com la fira gastronòmica Madrid Fusió o Alimentaria Barcelona.