Dos alts càrrecs de l'OMT visiten la UIB per conèixer l'activitat acadèmica en relació amb el turisme


Actualizado 9/4/2008 20:45:01 CET

PALMA DE MALLORCA, 9 Abr. (EUROPA PRESS) -

El secretari adjunt de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), Taleb Rifai, i el representant regional a Europa de la mateixa organització, Eduardo Fayos, visitaran aquests dies la Universitat dels Illes Balears (UIB) amb la intenció de conèixer el centre universitari, especialment tot allò que té a veure amb el desenvolupament d'activitats acadèmiques relacionades amb el turisme.

Segons un comunicat emès avui per la UIB, el president del Govern, Francesc Antich, rebrà demà en audiència a Rifai i Fayos, que aniran acompanyats per la rectora de la Universitat, Montserrat Casas.

Els representants de la OMT visitaran també l'Inestur, Sol Meliá i la Cambra de comerç i mantindran reunions amb la rectora de la UIB, Montserrat Casas, la vicerectora de Relacions Internacionals i Mobilitat Universitària, Catalina Juaneda, el degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Javier Rey-Maquieira, i la directora del Departament d'Economia Aplicada, Maria Tugores, entre d'altres.

Alhora, assistiran a una trobada amb els estudiants del Màster en Economia del Turisme i del Medi Ambient, el Màster en Gestió Turística i els estudiants de doctorat.