El PP insta el Govern a demolir "urgentment" l'antiga estació provisional de Jacint Verdaguer


Actualizado 9/4/2008 19:34:42 CET

PALMA DE MALLORCA, 9 Abr. (EUROPA PRESS) -

El Partit Popular de Palma va instar avui al Govern de les Illes Balears que procedeixi "urgentment" a la demolició de l'antiga estació provisional de Jacint Verdaguer i a consensuar amb l'Ajuntament "l'ús que es li donarà a aquest espai".

Segons un comunicat emès avui pel PP, durant la passada legislatura el Govern va iniciar el soterrament de les vies del tren a l'altura de Palma. Així, va assenyalar que entre les actuacions que es van portar a terme està la construcció en el mes d'agost del 2005 d'un baixador al carrer Jacinto Verdaguer per "poder facilitar l'accés dels usuaris a la línia del tren".

Així, els populars van apuntar que paral·lelament a la construcció d'aquest immoble, Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) va habilitar una via provisional amb la finalitat de "donar continuïtat a l'ús del ferrocarril mentre s'excusaven les obres de soterrament". "Aquest espai aquesta en desús des del mes de setembre del 2006", van afegir.

En aquest sentit, el PP va assegurar que el mes d'agost passat, fonts de SFM van afirmar que aquest espai es deixaria "lliure" amb l'objectiu d'"aprofitar l'esplanada resultant" i van afirmar que es consensuaria amb l'Ajuntament de Palma "el possible ús per a aquest espai que afronta amb els carrers de Eusebio Estada i Gabriel Maura".

Alhora, el grup popular va afirmar que "a dia d'avui, l'únic cert és que l'edifici es troba igual que fa 18 mesos", pel que va afegir sobre aquesta qüestió que "no té coneixement que per part de l'Ajuntament de Palma s'hagi fet alguna cosa per recuperar aquest espai per a la ciutat".