Successos.- Detenen a sis persones per un delicte de maltractament en diversos municipis de Balears


Actualizado 18/8/2009 20:27:57 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 Ago. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil va detenir a un total de sis persones pel delicte de maltractaments a l'àmbit familiar, dues d'elles a Inca, i una a Pont d'Inca, Palma, Artà i Santa Eulària (Eivissa).

Segons ha informat la Direcció General de la policia i de la Guàrdia Civil en un comunicat, a Sant Antoni (Eivissa) es va procedir a la detenció d'un britànic de 23 anys després de, presumptament, haver-se'n anat d'uns apartaments sense abonar la factura, que ascendia a 1.400 euros.

En la mateixa població, a més, la Guàrdia Civil va detenir a tres persones -un ciutadà turc i dos britànics- com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. També per aquest mateix delicte es va detenir a un jove de 19 anys a Inca, a qui van confiscar-li en el seu domicili set plantes de marihuana.

D'altra banda, a Maó (Menorca) es va detenir a un individu de 33 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la propietat intel·lectual, després d'haver-li aprehès en el mercat efectes falsificats com ulleres, carteres, cinturons i rellotges.