Publicado 08/03/2019 17:42CET

El 061 incorpora a Palma una nova ambulncia en horari nocturn per "disminuir el temps de resposta"

El 061 incorpora a Palma una nova ambulncia en horari nocturn per "disminu
CAIB

PALMA DE MALLORCA, 8 Mar. (EUROPA PRESS) -

El 061 SAMU de Balears ha incorporat una nova ambulncia de suport vital bsic (SVB) en horari nocturn amb base a Palma amb l'objectiu de "disminuir el temps de resposta i millorar la capacitat de gestió dels recursos actuals".

Segons ha informat la Conselleria de Salut en un comunicat, aquest refor se sumeixi al contingent del que la Gerncia del 061 disposa en aquesta rea, que consisteix en sis unitats de SVB, situades a Palma, S'Arenal de Llucmajor, Marratxí, Santa Pona i Andratx, i quatre unitats de suport vital avanat (SVA), situades a Son Espases, Són Lltzer i Palmanova durant l'horari nocturn.

En horari diürn, el contingent d'aquesta rea és de setze recursos: deu unitats de SVB, quatre de SVA, una unitat de SVA amb infermer i un vehicle d'intervenció rpida.

La Gerncia del 061 assumeix la responsabilitat de la coordinació, l'assistncia i el transport sanitari en les urgncies i les emergncies de Balears. Atén una mitjana de 300 serveis diaris i, cada any, uns 93.000 trasllats i més de 500.000 trucades telefniques, explicant la xarxa sanitria pública i la concertada.

Para leer más