28A.- El Pi promet reclamar la gestió dels ports de Maó, Eivissa, La Savina i Alcúdia si arriba al Congrés

28A.- El Pi Promet Reclamar La Gestió Dels Ports De Maó, Eivissa, La Savina I Alcúdia Si Arriba Al Congrés
ELPI
Publicado 14/4/2019 11:02:20CET

   PALMA DE MALLORCA, 14 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El candidat del Pi - Proposta per els Illes (El PI) al Congrés, Joan Miralles, ha sostingut aquest diumenge que la seva formació "reclamarà la gestió per a Balears" dels ports de Maó, Eivissa, La Savina i Alcúdia si aconsegueix representació en la Cambra baixa després de les eleccions generals del 28 d'abril.

   "La gestió dels nostres ports permetrà invertir els ingressos que es generen en la nostra comunitat en lloc de mantenir altres estructures deficitàries de l'Estat", ha expressat Miralles aquest diumenge durant una visita a la Fira de la Sípia a Alcúdia al costat del candidat del PI al Parlament, Jaume Font.

   En aquest sentit, el candidat de la formació regionalista al Congrés ha apuntat que l'Autoritat Portuària de Balears (APB) obté uns beneficis "entorn dels 20 milions d'euros anuals" i ha reiterat que un diputat a Madrid "pot marcar la diferència".

   En la mateixa línia, Miralles ha avançat que, si la formació aconsegueix representació al Congrés, reclamarà la transferència de les instal·lacions nàutiques del port de Palma i dels ports considerats d'interès general.

   Finalment, ha assenyalat que la titularitat estatal de les instal·lacions portuàries "genera que es prenguin decisions estratègiques sense tenir en compte les conseqüències per a l'entorn".

Contador