Actualizado 30/09/2008 20:09 CET

AMP.-Cirer creu que el nomenament de Nadal provoca "inestabilitat" i que hauria estat millor que fora vicepresident

PALMA DE MALLORCA, 30 de setembre (EUROPA PRESS)

La portaveu del PP de Palma, Catalina Cirer, va opinar avui que el nomenament del president de UM i tinent d'alcalde, Miquel Nadal, com nou conseller de Turisme, provoquen "inestabilitat" en l'administració municipal, i alhora va criticar que els problemes interns de la formació uemita "alterin" la composició de la corporació per donar resposta a una situació d'"inestabilitat" dins del partit i no a les problemàtiques dels ciutadans.

En roda de premsa, Cirer va indicar que aquests canvis "no ajuden a reforçar" la figura de la batlesa, Aina Calvo, sinó que provoquen "inestabilitat i descrèdit" de de cara als ciutadans. En aquest punt, va opinar que si Nadal devia integrar-se en el Govern i assumir una responsabilitat autonòmica, hauria estat millor que ho fes a través d'una vicepresidència, i no en un lloc de conseller, "en consonància al seu càrrec com a president d'un partit polític".

En aquest sentit, i després d'admetre que Nadal farà el que li sembli "més convenient", va estimar que aquest canvi a l'Ajuntament no serà "bo" per als ciutadans de Palma, que tenen dret, va agregar, que els regidors tinguin una "dedicació cap als assumptes municipals del cent per cent", alguna cosa que, s'entén, no serà possible en el cas de Nadal pel seu nou càrrec executiu.

Així, Cirer va subratllar que en la passada legislatura, els 15 regidors del PP van treballar "totes les hores del dia i un poc més i ens costava fer una acció de Govern amb totes les conseqüències", ja que, segons va recordar, Palma és una ciutat "gran amb moltes necessitats i molts problemes i, per tant, necessita dedicació total i absoluta de totes les persones que conformen l'equip de Govern". "Qui no ho vegi així significa que està ocupant un escó per a altres finalitats, en lloc de pel bé de la ciutat de Palma", va sentenciar.

Per a la portaveu 'popular', els "problemes interns" d'un partit del pacte "torna a provocar canvis en la composició del principal òrgan de decisió de l'Ajuntaments, com és la Junta de Govern Local i, en aquesta línia, va criticar que "no es produeixen els canvis per millorar la gestió dels ciutadans, sinó per donar resposta a una situació d'inestabilitat".