Actualizado 30/07/2009 21:22 CET

Atemptat.- El cotxe de la Guàrdia Civil amb la bomba adossada que desactiven els GEDEX portava més d'un mes en desús

PALMA DE MALLORCA/MADRID, 30 Jul. (EUROPA PRESS) -

El cotxe de la Guàrdia Civil en el qual treballen els membres del Grup Especialista en Desactivació d'Explosius (GEDEX) porta en desús més d'un mes aparcat a les proximitats de la caserna de l'Institut Armat a Calvià, han informat a Europa Press fonts de la lluita antiterrorista.

Aquest segon cotxe, un Nissan Patrol, està ubicat a les proximitats de l'altra comandància que té la Guàrdia Civil en aquest mateix municipi, a la carretera que discorre entre Palmanova-Magaluf, segons han indicat les mateixes fonts.

En aquest moment, estan en plena investigació de l'atemptat perpetrat aquesta tarda a Mallorca la Guàrdia Civil i l'equip de la policia Judicial d'aquest cos, que es troben treballant intensament des de poc abans de les 14.00 hores, quan s'ha produït el greu atemptat a Palmanova, un enclavament turístic molt important a Mallorca freqüentat per turistes anglesos.

Per la seva banda, el Govern balear ha decretat aquesta tarda tres dies de dol oficial per l'atemptat ocorregut avui a Calvià, i alhora ha expressat la seva solidaritat amb les famílies i amics de les dues víctimes.