Company assenyala el Govern per "perseguir" el sector rural i afirma que l'ampliació de les ZEPA "resta valor econòmic"

El candidat del PP en Balears al Parlament, Biel Company, en un acte en María
PP BALEARES
Publicado 16/2/2019 14:20:41CET

PALMA DE MALLORCA, 16 Feb. (EUROPA PRESS) -

El candidat del PP al Parlament, Biel Company, ha assenyalat aquest dissabte al Govern per "perseguir" el sector rural i ha apuntat que l'ampliació de les Zones d'Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) "perjudica" les zones rurals ja que aquestes "perden valor econòmic".

Així s'ha expressat Company en declaracions als mitjans després d'una reunió mantinguda aquest dissabte a Maria de la Salut amb representants i membres d'associacions en defensa del sector rural als quals els 'populars' han mostrat "tot el suport" per la decisió de l'Executiu balear d'ampliar les Zepas.

"Són moltíssims els afectats per la decisió interessada de la presidenta del Govern, Francina Armengol, i del conseller de Medi ambient, Vicenç Vidal", ha etzibat Company, qui ha afegit que "a partir del 26 de maig" els 'populars' "aturaran les polítiques de persecució" a un sector "fonamental" per al medi ambient.

Per la seva banda, el candidat del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha afirmat que el sector rural "està fart de les reiterades imposicions" dels partits d'esquerra i ha avançat que, si els 'populars' presideixen la institució insular després de les eleccions del 26 de maig, mostraran un "suport incondicional" al manteniment i neteja del paratge.

Finalment, el candidat del PP a l'alcaldia de Maria de la Salut, Jaume Ferriol, ha afirmat que els 'populars' "no permetran" que l'Executiu presidit per Francina Armengol "segueixi perjudicant propietaris, agricultors i ramaders del municipi.

Para leer más