El Consell d'Eivissa va tramitar i renovar l'any 2018 un total de 1.051 títols de família nombrosa

La tecnología y la vida familiar
ISTOCK
Publicado 10/1/2019 18:28:05CET

EIVISSA, 10 Ene. (EUROPA PRESS) -

El Consell d'Eivissa va tramitar i renovar l'any 2018 un total de 1.051 títols de família nombrosa, segons ha informat aquest dijous la institució insular en un comunicat.

Aquesta xifra suposa un augment respecte a l'any 2017, quan van ser expedits i renovats 964 llibres, mentre que la xifra fou de 834 al 2016. Durant el passat any, la institució també va lliurar més de 7.500 carnets individuals de família nombrosa.

Segons han recordat des del Consell, des del març passat ha començat el procés de substitució dels antics llibres de família nombrosa per la implantació d'un carnet equivalent i que s'ha anat lliurant a mesura que els interessats han necessitat renovar la seva documentació.

Aquest nou carnet és individual, reutilitzable i resulta més còmode i pràctic per als usuaris, que ja no han de portar còpies compulsades del llibre de família nombrosa.

La consellera de Benestar Social d'Eivissa, Lydia Jurado, ha declarat que la iniciativa ha tingut "molt bona acceptació" entre les famílies, que es trobaven en la situació que en molts llocs no els acceptaven les còpies compulsades. Segons ha afegit, amb un carnet individual i reutilitzable, les famílies s'estalvien tràmits i guanyen en comoditat.

Contador