Consell.- El Govern autoritza un conveni sobre servei d'atenció domiciliària a persones depenents a Formentera

Publicado 28/2/2019 14:50:53CET

   FORMENTERA, 28 Febr. (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Govern d'aquest dijous ha autoritzat a la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació la signatura d'un nou conveni amb el Consell de Formentera per finançar el servei d'atenció domiciliària per a persones amb dependència.

   L'import de l'acord ascendeix a 110.160 euros i tindrà una vigència de tres anys. A més, permetrà oferir fins 7.200 hores d'aquest servei específic de dependència per a residents a Formentera.

   Segons ha informat el Govern, el Servei d'Atenció a la Dependència (SAD) és una prestació dirigida a persones amb un grau reconegut de dependència a les quals se'ls ofereix ajuda en les tasques relatives a la higiene, l'alimentació, la neteja de la llar i altres atencions personals o de la casa, amb la finalitat d'atendre les necessitats bàsiques de la vida diària d'aquestes persones i incrementar la seva autonomia.

   Durant aquesta legislatura, la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha impulsat el SAD específic de dependència en totes les Illes, passant de les 36.000 hores ofertes l'any 2015 a les 253.620 hores actuals.

   El servei s'ha fet extensiu a totes les Balears mitjançant convenis amb ajuntaments, Consells o mancomunitats.

Contador