La Copa Princesa de Voleibol Femení 2019 recala aquest cap de setmana al poliesportiu Germans Escalas de Palma

Presentació de la Copa Princesa de Voleibol Femení
AYUNTAMIENTO DE PALMA
Publicado 10/1/2019 18:46:46CET

   PALMA DE MALLORCA, 10 Gen. (EUROPA PRESS) -

   El poliesportiu municipal Germans Escalas acollirà aquest cap de setmana la Copa Princesa de Voleibol Femení 2019 amb la presència de l'equip palmesà JS Hotels CIDE a un torneig de cinc partits que durarà tot el cap de setmana i en el qual l'entrada serà gratuïta.

   En un comunicat, la tinent de batlia d'Educació i Esports de l'Ajuntament Palma, Susana Moll, ha declarat que la trobada és "un impuls per a l'esport femení" i s'ha referit al CV JS Hotels CIDE com "un exemple de lluita, treball i solidesa".

   Palma acull la dotzena edició d'aquest torneig nacional que reuneix els tres millors equips de la SuperLiga Femenina 2 més l'equip local. De fet, el JS Hotels CIDE obrirà la competició el dissabte a les 17.00 hores davant l'Extremadura Rierol, i a les 19.00 hores serà el torn del Kiele Socuellamos i Autos Cancela Zalaeta, mentre que la final tindrà lloc el diumenge a les 11.00 hores en el mateix pavelló.

   Cal recordar que l'any passat les jugadores del JS Hotels CIDE es van proclamar campiones davant l'Arona Tenerife Sur i que, per tant, tenen l'oportunitat de revalidar el títol. En aquest sentit, la consellera de Cultura, Patrimoni i Esports, Fanny Tur, ha afirmat que "li agradaria que l'únic club balear que té aquest títol nacional pugui tornar a tenir la Copa i ser un referent estatal".

   A l'acte també s'ha anunciat l'organització de la taula rodona 'Dones en el cim del voleibol' que tindrà lloc dissabte que ve i en la qual participaran "destacades dones d'aquest esport". Ambdós esdeveniments s'emmarquen al programa Palmadona de l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma.

Contador