Cort signa un conveni amb diferents cadenes de supermercats per evitar la venda d'alcohol a menors a Palma

Publicado 23/5/2019 14:37:06CET
Cort signa un conveni amb diferents cadenes de supermercats per evitar la venda d'alcohol a menors a Palma
AJUNTAMENT DE PALMA

   PALMA DE MALLORCA, 23 Maig (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de Palma ha signat aquest dijous un acord de coordinació amb diferents cadenes de supermercats per evitar la venda d'alcohol a menors d'edat a Palma, segons ha informat el Consistori.

   Per la seva banda, Cort s'ha compromès a realitzar un estudi anual de seguiment sobre la situació de la venda d'alcohol a menors, realitzar inspeccions per revisar el compliment de les ordenances municipals i a oferir un curs de formació conjunta a un membre de cada empresa perquè el rebotin en les seves estructures internes.

CAMPANYA 'A PALMA, MENORS 0,0'

   Des de Cort han recordat que l'àrea de Benestar i Drets Socials ha llançat la campanya de sensibilització 'A Palma, menors 0,0' a través de diferents suports, com a imatges en línies d'autobusos de l'EMT o cartells i imatges difosos en xarxes socials.

   Amb la signatura del conveni, les empreses se sumen a la campanya contra la venda d'alcohol a menors a Palma a partir del 14 de juny. Així mateix, el conveni implica que les empreses compleixin amb la senyalització de prohibició de venda d'alcohol a menors de 18 anys i, a més, hauran de designar a un participant en la formació conjunta per desenvolupar-la a l'empresa.

   Les cadenes signatàries del conveni d'aquest dimecres representen, entre d'altres, a Carrefour, El Corte Inglés, Hipercor, Aldi, Lidl i Mercadona, encara que, segons ha remarcat Cort, es poden incorporar altres organitzacions i comerços.

Para leer más