Detingut a Eivissa un fugitiu internacional reclamat per la justícia holandesa per delictes fiscals

Publicado 3/12/2019 18:46:11CET

EIVISSA, 3 Dic. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional d'Eivissa ha detingut un fugitiu internacional cercat i reclamat per la justícia holandesa a qui se li imputen delictes fiscals relacionats amb la constitució d'empreses.

La detenció es va produir dijous passat després d'un mes d'investigació, quan es va poder esbrinar el domicili on es trobava amagat el detingut.

Segons ha informat la Policia Nacional, aquestes sol·licituds de cerca internacionals tenen com finalitat la posada a disposició judicial del fugitiu al país de comissió del delicte, tant per ser jutjat pels delictes allí perpetrats, com perquè compleixi de manera immediata la condemna imposada.

El grup Udyco de la Policia Nacional a Eivissa té com un dels seus objectius la detecció, localització i detenció de delinqüents fugits de la justícia internacional que troben a Eivissa un lloc per intentar desaparèixer sense aixecar sospites, emprant tots els mitjans al seu abast per obstaculitzar la investigació policial.

Els motius pels quals aquests delinqüents són cercats internacionalment solen ser variats, encara que aquest tipus de sol·licituds responen sempre certa gravetat delictiva, com a delictes econòmics i financers, blanqueig de capitals, comissió continuada de robatoris violents o delictes contra la seguretat pública i de l'Estat.

Contador

Para leer más