Foment de Turisme manifesta la seva preocupació "pel comportament incívic" d'alguns visitants, entre altres temes

Publicado 11/6/2019 17:47:41CET

   PALMA DE MALLORCA, 11 Juny (EUROPA PRESS) -

   El Foment del Turisme de Mallorca ha manifestat la seva preocupació pel "comportament incívic" d'alguns dels turistes de l'illa, així com per la venda ambulant il·legal o "la deixadesa i l'abandó d'algunes de les platges emblemàtiques de l'illa" des dels poders públics.

   Segons ha informat l'entitat en un comunicat, aquestes actuacions es produeixen a causa de "la falta de vigilància i control policial" i poden posar en perill "el futur del model econòmic de Balears basat en l'activitat turística".

   L'entitat considera oportú, en aquests moments, manifestar la seva profunda preocupació pels esdeveniments que estan succeint a l'illa, que "perjudiquen la imatge i el bon nom de Mallorca, aconseguit gràcies al treball i bon fer de diverses generacions".

   "Denunciem la irresponsabilitat que suposa que, a aquestes dates, avançada ja la temporada turística, ens trobem amb l'acumulació de residus de tota índole que fan impracticable el bany a les persones residents i visitants sense que ningú es preocupi de la seva retirada", han argumentat en el comunicat enviat als mitjans.

   A més, han afegit que la situació geopolítica de les destinacions de l'entorn de l'arxipèlag està "canviant", la qual cosa fa preveure que "l'afluència turística aquest any sigui inferior a les d'anys anteriors i, per aquest motiu, s'ha de fer tot el possible i mantenir les infraestructures en un estat impecable", especialment les platges, un dels majors atractius, segons Foment de Turisme, de Balears.

   El Foment de Turisme és una entitat turística pionera a Espanya, constituïda l'any 1905. La seva Junta Directiva està integrada per empresaris i professionals del sector turístic així com per persones compromeses amb la imatge de Mallorca a títol individual.

Contador

Para leer más