La Guàrdia Civil reforçarà aquest estiu a Formentera la presència dels seus cossos especials de seguretat

Publicado 7/5/2019 16:53:38CET

   FORMENTERA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Civil ha anunciat a Formentera que aquest estiu reforçarà la presència dels seus cossos especials de seguretat, com el Seprona o l'equip ROCA, afegint un dispositiu especial per al control del trànsit a l'Illa.

   D'altra banda, el Consell de Formentera comptarà aquest estiu amb 16 efectius, la qual cosa permetrà cobrir tots els torns. A més, la creació d'un cos d'inspecció del Consell i de la zona blava ha permès que els agents locals puguin treballar en temes més concrets de seguretat, segons la institució.

   Aquest dimarts, representants del Consell de Formentera s'han reunit amb el comandant de la Guàrdia Civil en les Pitiusas, Enrique Gómez Bastida, per presentar l'acció 'Formentera, destinació segura'.

   La consellera insular de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que s'ha creat un tríptic amb la informació que pot necessitar un turista en temes de seguretat, com a aplicacions on denunciar delictes o telèfons d'interès. El fullet ha estat editat en tres idiomes: castellà, català i anglès.

SERVEI D'INTERPRETACIÓ

   El Consell de Formentera ha anunciat la contractació d'un servei específic d'interpretació en més de 50 llengües. Segons ha informat la consellera insular de Turisme, Alejandra Ferrer, durant tot el dia els turistes podran comunicar-se per telèfon amb efectius policials o d'emergències, que podran usar el sistema per millorar la seva atenció.

   "Amb l'ajuda del traductor es podran reduir els problemes derivats de les diferències culturals", ha afegit.

Contador

Para leer más