Hila trasllada al Rei la necessitat de treballar en polítiques d'accés a l'habitatge i de turisme sostenible a Palma

Publicado 5/8/2019 12:36:15CET
(I-D) El Rei Felipe VI i l'alcalde de Palma, José Fila, posen junts durant la jornada d'audiències del Rei a diferents autoritats en el Palau Real de l'Almudaina (Palma de Mallorca).
(I-D) El Rei Felipe VI i l'alcalde de Palma, José Fila, posen junts durant la jornada d'audiències del Rei a diferents autoritats en el Palau Real de l'Almudaina (Palma de Mallorca). - Isaac Buj - Europa Press

L'alcalde destaca a més, en la seva audiència amb el monarca, la necessitat de la construcció d'una nova depuradora

PALMA DE MALLORCA, 5 Ago. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde Palma, José Hila, ha traslladat aquest dilluns al Rei Felipe VI els principals problemes dels ciutadans de Palma, que passen, segons ha dit, per "l'accés a l'habitatge, el turisme sostenible i la necessitat de la construcció d'una nova depuradora".

Després de l'audiència amb el Rei al Palau de l'Almudaina, Hila ha explicat als mitjans de comunicació que, a més, li ha parlat de la "controvèrsia" que existeix respecte a l'arribada de creuers al Port de Palma i li ha manifestat que l'objectiu que té el seu equip de govern no és que vinguin 'megacruerss' sinó que vinguin creuers "més petits" que aportin "més qualitat", fet que s'emmarca a més en la línia de "turisme sostenible" que es vol per Balears.

((Hi haurà ampliació))

Para leer más