L'Ajuntament de Palma realitza una campanya per garantir la salut dels arbres de la zona urbana de la ciutat

Actualizado 6/6/2008 21:59:51 CET
Actualizado 6/6/2008 21:59:51 CET

L'Ajuntament de Palma realitza una campanya per garantir la salut dels arbres de la zona urbana de la ciutat

PALMA DE MALLORCA, 6 Jun. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Palma, a través del servei de Parcs i Jardins, està realitzant des del mes de maig passat una campanya fitosanitària que té com a objectiu garantir la salut dels arbres que es veuen afectats per l'arribada d'insectes a la primavera a la zona urbana de la capital balear.

Així ho va expressar el consistori en un comunicat, en què va informar que la presència d'insectes en els arbres de la zona "és normal" a la primavera, però va recordar que aquest any les infesten han arribat "un poc més tard" d'allò previst.

En aquest sentit, Cort va explicar que els diferents insectes representen una molèstia per la qual cosa va recordar que únicament afecten a la saba de la planta.

La campanya que des del mes passat porta a terme el servei de Parcs i Jardins de l'ajuntament de la capital balear consisteix al diagnòstic, la vigilància, el tractament i el seguiment de les plagues en els arbres del recorregut urbà de Palma per definir estratègies per a la seva posterior eliminació.

Aquesta iniciativa es desenvolupa en diverses fases i es realitza seguint un ordre per diferents barris de la capital, i en funció del tipus d'insectes. Així, des del començament de la campanya i fins el passat 22 de maig es van tractar un total de 1.805 arbres, sent intervinguts ara mateix un total de 240 unitats.

En aquest sentit, el consistori va destacar que amb aquestes accions tenen com a objectiu garantir el benestar mediambiental a la ciutat, al mateix temps que les condicions òptimes per a la vida dels arbres.