Marratxí resitua a partir del 19 de maig el Gran Mercat per millorar la seva seguretat, neteja i accessibilitat

Marratxí resitua a partir del 19 de maig el Gran Mercat per millorar la seguretat, neteja i accessibilitat
AYUNTAMIENTO DE MARRATXÍ - Archivo
Publicado 6/5/2019 13:36:28CET

   PALMA DE MALLORCA, 6 Maig (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de Marratxí resituarà a partir del 19 de maig el Gran Mercat que se celebra els diumenges al polígon del municipi per millorar la seva seguretat, neteja i accessibilitat.

   Segons han explicat des del municipi, la reubicació es realitzarà dins del mateix polígon per complir amb les normes de seguretat corresponents al nivell 4 d'alerta terrorista decretat pel Ministeri d'Interior en tot l'Estat.

   La decisió s'ha pres després de la falsa alarma per una motxilla el setembre de 2017 i l'incendi de les naus el novembre de 2018 que, tal com han explicat, "van posar a prova la capacitat d'adaptació de la present ubicació i logística del mercat".

   En concret, la nova ubicació situarà les parades dins de cinc aparcaments de titularitat pública i també implicarà l'alliberament del carrer Conradors, que quedarà lliure per al trànsit.

   La reubicació contempla també una concentració de les parades i la reducció de llocs disponibles per poder complir els plans d'emergències i d'evacuació. A més, permetrà millorar la neteja i la circulació dels vehicles de càrrega que treballen els diumenges.

Contador

Para leer más