Actualizado 08/09/2009 19:04 CET

Més de 600 nens han participat en els tallers d'educació ambiental organitzats per l'Ajuntament durant l'estiu

PALMA DE MALLORCA, 8 Sep. (EUROPA PRESS) -

Més de 600 nens han participat al llarg d'aquest estiu en les activitats d'Educació Ambiental que la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma ha organitzat cada diumenge a les diferents platges del municipi.

Segons la primera tinenta de batlessa de Medi Ambient, Economia i Treball, Cristina Cerdó, "l'objectiu del programa d'Educació Ambiental a les platges que hem posat en marxa aquest estiu per segon any, és conscienciar als més petits de la casa per fer arribar el missatge a les persones del seu entorn". Pel que fa a la tranquil·litat dels més de 100 mares i pares que s'han interessat pels tallers, Cerdó ha destacat que ha estat total gràcies a les distintius col·locades pels monitors a cada nen, indicant nom i nombre de contacte de l'adult responsable.

Els tallers dirigits per quatre monitors multilingües especialitzats en qüestions ambientals han fet 12 visites a set platges del municipi (Cala Estància, S'Arenal, El Molinar, Cala Major, Ciutat Jardí, Can Pastilla i Can Pere Antoni) entre el 21 de juny i el 6 de setembre, coincidint amb els diumenges al matí, moment en què es registra major assistència de visitants. Cada jornada, al voltant de 50 nens d'entre 3 i 12 anys han gaudit del recorregut lúdic i educatiu d'una durada aproximada de 60 minuts, dividits en grups d'entre 20 i 25 membres.

La sensibilització mediambiental és l'eix al voltant del qual gira tota l'activitat de la Regidoria de Medi Ambient encapçalada per Cristina Cerdó. "Donar a conèixer la biodiversitat que es troba a la platja i el seu entorn permeten que els nens entrin en contacte amb espècies tan representatives com la Posidònia oceànica i ens ajuda a caminar cap a una Palma verdaderament sostenible. Cal potenciar el canvi d'hàbits basats en criteris de sostenibilitat i respecte al medi ambient", ha assenyalat.