La Policia creu que la "causa més probable" és que la dona es cremés per accident aquest dimarts a Palma

Publicado 27/11/2019 17:57:40CET
Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional - POLICÍA NACIONAL - Archivo

   L'home que van detenir aquest dimarts a la tarda quedarà lliure en les properes hores en dependències policials

   PALMA DE MALLORCA, 27 nov. (EUROPA PRESS) -

   El grup d'homicidis de la Policia Nacional creu que "la causa més probable" és que la dona de 70 anys, que havia narrat que un home li havia calat foc aquest dimarts en un parc infantil de Palma, s'hagués cremat per accident.

   Així, segons han informat des del cos policial, la línia d'investigació considera que podria tractar-se d'un fet d'etiologia accidental, si bé continuen treballant en el cas "sense descartar la possible participació d'una altra persona".

   L'home que van detenir aquest dimarts a la tarda quedés lliure en les properes hores en dependències policials, a l'espera d'aclarir del tot l'esdevingut.

   Cal destacar que la dona continua en estat crític, segons han informat el matí d'aquest dimecres des de l'Hospital Vall d'Hebron a Barcelona, on es troba ingressada.

   Més concretament, la víctima va sofrir cremades de segon i tercer grau en el 20% del cos, fonamentalment en el tòrax i va ser traslladada en un avió ambulància des de l'Hospital Son Espases en estat greu fins al de la ciutat comtal.

    El Servei d'Emergència 112 de Balears (SEIB 112) va explicar que va ser una treballadora d'Emaya qui va localitzar la víctima asseguda al parc i, tot seguit, va sufocar el foc que encara tenia la víctima a la roba i en el cos. Aquesta treballadora va donar l'avís al 112 a les 10.05 hores i va explicar que la dona tenia alcohol en el cos. Així mateix, va descriure que "no es queixava, ni demanava res".

Contador

Para leer más