Un policia fora de servei deté a un home al qual va sorprendre robant en una casa a Llucmajor

Publicado 5/4/2019 14:14:15CET
Jefatura de Policía Nacional de Palma, en la calle Simó Ballester
EUROPA PRESS - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 5 Abr. (EUROPA PRESS) -

Un agent de la Policia Nacional fora de servei ha detingut a un home al qual va sorprendre robant una taula de jardí en un habitatge a Llucmajor.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Balears en una nota de premsa, els fets van tenir lloc aquest dimarts. L'agent es trobava passejant als seus gossos per la zona on resideix, i va veure a l'home en un domicili intentant portar-se una taula de jardí de la casa d'un veí.

L'agent li va reconèixer perquè el sospitós és un 'okupa' d'un habitatge de l'àrea. En veure's descobert, l'home va intentar fugir i va arrencar una persecució a peu, en la qual el policia va avisar als serveis d'emergència.

Després d'uns 20 minuts, el sospitós va voler prosseguir la seva fugida a través d'un altre habitatge, va saltar un reixat i es va lesionar la mà amb un tall profund.

Així, l'agent va aconseguir detenir-lo. Tot seguit va arribar un cotxe de la Guàrdia Civil de Llucmajor i un altre de la Policia Local del municipi. A l'home se li imputa un delicte de robatori amb força.

Para leer más