Quatre nous directors insulars al Consell d'Eivissa són rebuts pel president Vicent Marí

Publicado 9/8/2019 19:33:53CET
Trobada entre quatre directors insulars del Consell d'Eivissa i el president Vicent Marí.
Trobada entre quatre directors insulars del Consell d'Eivissa i el president Vicent Marí.CONSELL DE IBIZA

EIVISSA, 9 Ago. (EUROPA PRESS) -

Quatre directors insulars del Consell d'Eivissa han estat rebuts aquest divendres pel president Vicent Marí, qui ha iniciat els tràmits per a la incorporació d'altres tres directors insulars més al setembre i octubre.

Així, l'ex diputat al Parlament Miguel Ángel Jerez serà des d'ara director insular de Cooperació i Relacions Institucionals.

Roberto Algaba exercirà com a director insular de Transports, sent a més regidor a l'Ajuntament d'Eivissa i funcionari de l'Estat en la Direcció general de trànsit.

Miquel Costa és des d'ara director insular d'Educació, Cultura i Patrimoni i Javier Bonet és director insular d'Esports.

Segons ha explicat el Consell, en les properes setmanes s'incorporaran també a l'equip de la institució insular Naihara Cardona que exercirà com a directora insular d'Instrusisme.

A l'octubre ho farà el director insular de Mitjà Rural i Marí, Joan Marí, president a més de la cooperativa Agroeivissa.

Irene Torres serà directora insular de Comerç, Indústria i Artesania i Xavi Santamaría dirigirà l'àrea d'Innovació, Transparència i Participació.

A petició del PP s'incorporarà també Marilina Ribas com a coordinadora de Joventut i per part de Ciudadanos, s'incorporaran un adjunt de premsa i un coordinador de Participació i Transparència.

La institució ha assegurat que en les properes setmanes l'equip de govern serà completat sobre la base de l'organigrama aprovat per la institució.

Contador

Para leer más