Rafa Nadal, entre els 102 espanyols extraordinaris presents en un llibre il·lustrat per a nens

Publicado 25/6/2019 18:09:36CET
Portada del llibre 17+85 persones extraordinàries. - PROYECTO 1785

El projecte busca recaptar 9.000 euros per a la seva publicació mitjançant una campanya de 'crowdfunding' en la plataforma Verkami

PALMA DE MALLORCA/MÚRCIA, 25 Jun. (EUROPA PRESS) -

El tennista mallorquí Rafa Nadal es troba entre els 102 espanyols extraordinaris presents en el llibre '17+85 espanyols genials' il·lustrat per a nens creat pel Projecte 1785 amb l'objectiu de "inspirar als més petits a través dels somnis complerts d'aquests 51 espanyols i 51 espanyoles que han fet i que fan història".

Cal recordar que Nadal ha estat fins avui campió de 18 tornejos de Gran Slam, la qual cosa el col·loca com el segon jugador professional amb més títols grans en la història del tennis, només per darrere del suís Roger Federer, qui té 20 títols.

Aquest és només un exemple dels molts espanyols que han realitzat "grans aportacions a la humanitat" i de molts altres que "han fet i segueixen fent història". Avui, bona part d'aquests homes i dones segueixen sent desconeguts, segons han informat fonts de l'organització en un comunicat.

Projecte 1785 vol posar fi a aquest desconeixement i per a això ha creat el llibre '17+85 espanyols genials' amb l'objectiu d'apropar als més petits les històries espanyols extraordinaris que van aconseguir grans somnis.

Així mateix, ha iniciat una campanya de 'crowdfunding' en la plataforma Verkami i la campanya ja ha aconseguit superar el 50% del seu objectiu i està oberta fins al proper 15 de juliol. Aquelles persones que vulguin col·laborar poden fer-ho amb una aportació mínima de 10 euros.

Tots els participants a la campanya de crowdfunding rebran recompenses en funció de la quantitat aportada, que van des del propi llibre, calendaris de "Espanyols genials", o diferents làmines d'espanyols extraordinaris.

José María Moya és l'autor de la idea i el coordinador del llibre, a més d'impulsor de 1785, un projecte que aspira a "promoure la imatge interna d'Espanya i demostrar la seva important influència sobre el desenvolupament individual i col·lectiu de la societat".

L'any 2006 van publicar un altre llibre titulat 1785 motius pels quals fins a un noruec voldria ser espanyol, un èxit en vendes amb sis edicions esgotades, més de 200 ressenyes en mitjans nacionals i l'entusiasme dels lectors per la major recopilació de tot el millor que Espanya ha donat al món al llarg de la història i fins avui.

Para leer más