Actualizado 08/09/2009 19:01 CET

Sant Josep celebra la primera reunió de la Taula de Turisme

EIVISSA, 8 de Set. (EUROPA PRESS)

Aquest matí va quedar constituïda la primera Taula del Turisme de Sant Josep (Eivissa) integrada per tots els sectors turístics del municipi. El principal objectiu és intercanviar propostes i posar en marxa accions promocionals que permetin millorar l'ocupació.

Precisament, en aquesta reunió es va posar de manifest que Sant Josep ha aguantat millor aquesta campanya turística amb la crisi econòmica de fons que la resta de municipis. De fet en zones com Cala Tarida, Cala Vedella i Cala És Codolar, l'ocupació ha estat superior a la de l'any passat. També les xifres de la badia de Sant Antoni han estat similars a les del municipi de la Vila de Portmany.

L'alcalde de Sant Josep, Josep Marí Ribas, va presidir al costat de la consellera insular de Política Turística, Pepa Marí i la regidora de la matèria, Maria Ángeles Mostazo, aquesta taula de turisme.

Amb vista al futur, Marí Ribas ha assenyalat que "la neteja de les platges, la millora del transport públic i un número suficient de taxis circulant per la població, són algunes de les qüestions que s'han de tenir en compte en les pròximes cites d'aquesta taula de turisme".

El municipi de Sant Josep, amb una mica més de 23.000 places turístiques, copa el 29% de tots els llits d'Eivissa.

La taula de turisme està integrada per 20 entitats, on estan representats, sindicats, federació hotelera, associació de lloguer de cotxes, taxistes i empreses de transport públic, entre d'altres.