Sis artistes illencs participen a l'exposició 'Mata Ombres 2019' a la Índia a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics

Publicado 19/1/2019 12:19:22CET
Presentació del projecte 'Mata Ombres'
CAIB

PALMA DE MALLORCA, 19 Ene. (EUROPA PRESS) -

Un total de sis artistes de les Balears participen a l'exposició 'Mata Ombres 2019' d'Antantapur (l'Índia) a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) per realitzar intervencions artístiques a la Rural Development Trust (RDT) de la Fundació Vicente Ferrer a aquest país.

En un comunicat difós aquest dissabte, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha informat que la mostra, organitzada conjuntament entre el comissari d'art Antoni Torres i la Fundació Vicente Ferrer, també té programada una exposició itinerant durant la 'Nit de l'Art' de Palma el mes de setembre.

Així, l'IEB finançarà amb 16.000 euros els bitllets dels artistes participants a la segona edició de la iniciativa, en la qual participen els artistes Rafa Forteza, Natacha Lebedeva, Gabriela Seguí i Robert Ferrer, de Mallorca; Francesc Florit Nin, de Menorca; i Diana Bustamante, d'Eivissa. A més, la Conselleria ha detallat que el Cor de Dones de la Universitat de les Illes Balears (UIB) també participarà en el viatge a la Índia.

La cartera dirigida per Fanny Tur ha recordat que l'import de la venda de les obres de 'Mata Ombres 2019' repercutirà "íntegrament en la creació de noves escoles a la Índia".

Para leer más