22-M.-Cospedal diu que els espanyols diran "bye bye" a Zapatero perquè "sempre" que governa el PSOE "augmenta l'atur


Actualizado 4/3/2011 17:32:44 CET

Avisa que la gent "no va a oblidar" que els dirigents territorials de PSOE han recolzat la "nefasta" política de Zapatero

PALMA DE MALLORCA, 4 Mar. (EUROPA PRESS) -

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha assegurat aquest divendres que els espanyols "van a dir bye bye" als socialistes i, en concret, al president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, en les pròximes eleccions perquè, segons la seva opinió, "sempre que governa el PSOE augmenta l'atur" a Espanya.

A la sessió d'obertura de la convenció autonòmica que el PP celebra a Palma aquest divendres i dissabte per presentar el seu programa electoral, Cospedal ha recalcat que la seva formació defensa "els interessos dels espanyols i d'Espanya". "El PP és sinònim de benestar i el PSOE és una amenaça per a la societat del benestar", ha proclamat.

La Número dos ha afirmat que els dirigents del PP estan "il·lusionats" davant del repte que tenen per davant perquè van a treballar per "deixar el malson de l'estancament, la resignació i el no saber per on sortir". "Anem a tornar a crear ocupació i tornar el prestigi a les institucions, no va a haver més retallades de drets i anem a dir a espanyols que van a sentir l'esperança que els han arrabassat", ha postil·lat.

A continuació, ha subratllat que "mai" havien estat tan clares les diferències entre PSOE i PP. "Les que neixen de l'austeritat respecte de l'excés, de la previsió davant de la improvisació, de la llibertat davant de l'intervencionisme, de la confiança davant del pessimisme, del consens davant del decret, de les reformes davant de les retallades, de la creació de llocs de treball front a la seva destrucció i del compromís autonòmic davant de l'ambigüitat", ha exclamat.

Segons Cospedal, "avui" els espanyols "saben que poden confiar" en el Partit Popular, perquè "sempre ha dit la veritat" i representa el "canvi", la "confiança", la "renovació" i el "benestar". Per això, s'ha mostrat convençuda que a les eleccions del 22 de maig, el PP "va a pintar el mapa d'Espanya del color del canvi i la renovació".

ELS 'BARONS' DEL PSOE, SUPORTS DE SABATER

A més, la secretària general dels populars ha destacat que en aquests mesos de crisi econòmica "cap dirigent socialista ha aixecat una sola paraula" contra "la major retallada de drets socials" i, per tant, són "coautors" de la política econòmica que ha aplicat a Espanya l'executiu socialista.

"Cap espanyol va a oblidar que els dirigents territorials del PSOE han estat els principals suports a la nefasta política de Zapatero", ha afirmat, per afegir que no han criticat aquestes polítiques del president del Govern "amb tal d'aferrar-se a la butaca".

El PP, ha prosseguit Cospedal, té un "compromís ferm i clar" amb els ciutadans, que es plasmarà en Administracions "modèliques" que contribuiran que l'Espanya de les Autonomies "torni a ser l'Espanya de les oportunitats". "Anem a abordar en totes les administracions el canvi que cal per al nostre país, perquè l'èxit col·lectiu neix de la suma de moltes voluntats", ha indicat.

La secretària general del PP ha tingut paraules de suport per al candidat del PP a Balears, Jose Ramón Bauzá, qui, segons ha dit, serà president de les illes perquè "encarna la regeneració democràtica i el canvi", així com "la il·lusió, una altra manera de fer les coses i una altra forma de governar".