Els socorristes d'Eivissa decidiran demà si fan vaga per reclamar un conveni del sector


Actualizado 18/8/2009 21:15:47 CET

EIVISSA, 18 Ago. (EUROPA PRESS) -

Els socorristes d'Eivissa celebraran demà, a les 21.00 hores, una assemblea en la qual abordaran les mesures de força que preveuen emprendre per reclamar un conveni que reguli el sector i entre les quals no descarten emprendre una vaga. Així ho va exposar avui el portaveu del col·lectiu, Renzo Nápoli, qui ha matisat que una altra de les actuacions que els socorristes es plantegen emprendre és posar banderes roges en totes les platges.

Es tracta d'unes accions mitjançant les quals el col·lectiu reclamarà un increment salarial, així com millores en les condicions laborals "si no s'arriba a un acord amb la patronal".

D'aquesta manera, Nápoli ha matisat que, ara mateix, els socorristes es regeixen pel conveni col·lectiu dels treballadors que estipula un sou base de 624 euros i va incidir que altres professionals es troben en millors condicions, ja que cobren un salari bàsic de 950 euros. Unes denúncies que els socorristes van posar de manifest ahir en Vara de rei mitjançant una mobilització que va aplegar al voltant de 50 persones.