Exc celebra una xerrada sobre energies renovables i sostenibilitat al recinte Firal


Actualizado 4/3/2011 13:53:12 CET

EIVISSA, 4 Mar. (EUROPA PRESS) -

La formació política Eivissa pel Canvi (Exc) ha organitzat aquest divendres una conferència sobre energies renovables i sostenibiliad, que tindrà lloc a les 20.00 hores al recinte firal de Vila.

La xerrada se centrarà al mar mediterrània com un dels destins turístics "més populars del món", dins del qual, segons Exc, Eivissa es troba en una posició "ideal per a liderar una implementació efectiva del desenvolupament sostenible".

En aquest sentit, el soci de govern del PSOE al Consell i els ajuntaments de Vila Sant Josep, considera que a l'illa "coincideixen els components imprescindibles per a l'èxit" d'aquesta proposta: "un medi ambient de qualitat, el lideratge d'una societat convençuda de la importància de la preservació del territori, una activitat social i econòmica madura i una base de coneixement científic i tecnològic".

Així, els dos conferenciants que impartiran la conferència, César Suárez i Francisco M. García, tractaran com temes principals el turisme sostenible, la rendibilitat i impacte de diferents sistemes d'energies renovables; gestió, reciclatge i aprofitament energètic de residus sòlids urbans i la gestió sostenible del cicle integral de l'aigua.

Suárez és enginyer tècnic de sistemes, MBA i postgrau en Energies Renovables per la Siguis i la Universitat de Gal·les, i treballa com a gerent de Ceymar Energies S.L., empresa dedicada a sistemes energètics, estalvi, eficiència i energies renovables.

García, per part seva, és doctor en enginyeria de camins, canals i ports i el màxim responsable de l'equip multidisciplinari en consultores privades d'enginyeria per a l'administració pública i gerent de l'empresa Magna Dea, S.L.