El Govern admet retards en el pagament de les ajudes al lloguer tot i que assegura que estan "en procés de resolució"


Actualizado 22/10/2010 19:48:13 CET

PALMA DE MALLORCA, 22 Oct. (EUROPA PRESS) -

El Govern ha admès aquest divendres que s'han donat retards en el pagament de les ajudes al lloguer a causa d'un "problema de tresoreria", tot i que, segons ha assegurat, aquesta situació es troba en un "procés de resolució".

Així s'han manifestat la portaveu de l'Executiu, Joana Barceló, i el conseller d'Economia i Hisenda, Carles Manera, després d'informar sobre els acords aprovats al Consell de Govern, on han reconegut que és "possible" que s'hagin pogut produir "retards" en el pagament, tot i que han assenyalat desconèixer la xifra exacta de famílies que encara estan pendents de rebre les ajudes. Segons ha remarcat Barceló, la Conselleria està "fent el possible per accelerar els pagaments endarrerits".

D'altra banda, Barceló s'ha referit a la supressió del Ministeri d'Igualtat i s'ha mostrat "absolutament convençuda" que les polítiques relacionades amb aquesta matèria es desenvoluparan d'igual forma, però des de la Secretaria d'Estat.

Finalment, la també consellera de Turisme i Treball s'ha manifestat sobre la reforma de la Platja de Palma i ha negat que el fet que el Govern vagi a donar més punts als hotels amb més serveis no és una cosa que vagi en contra del pla de reforma d'aquesta zona turística ja que l'Executiu el que fa és plantejar un "marc general de mínims" al qual les zones "poden plantejar qüestions específiques". "No cal buscar conflictes on no n'hi ha", ha reiterat.