Més de 100 especialistes en ginecologia i biologia es reuneixen a Palma per tractar els últims avenços en infertilitat


Actualizado 30/5/2011 20:50:43 CET

El Congrés ha estat organitzat pel Centre de Fecundació In Vitro (CEFIVBA) de USP Palmaplanas

PALMA DE MALLORCA, 30 May. (EUROPA PRESS) - -

El Centre de Fecundació In Vitro de la Clínica USP Palmaplanas (CEFIVBA), ha estat escollit per l'Associació Nacional de Centres de Reproducció Assistida, per organitzar el VI Congrés nacional que tindrà lloc a Palma de Mallorca els dies 2 i 3 de juny de 2011, any que coincideix amb el 25 aniversari del naixement del primer nadó obtingut mitjançant la tècnica de Fecundació In Vitro feta a Balears en CEFIVBA.

Aquest simposi, que és la primera vegada que se celebra a Balears, està previst que compti amb la participació de més de 100 especialistes en Ginecologia i Biologia de la reproducció.

Cal destacar que Balears ha estat la segona Comunicada Autònoma, després de Catalunya, a aconseguir a l'any 1985 un embaràs per Fecundació In Vitro. El naixement ha tingut lloc l'agost de l'any següent. Aquest fet històric per a la medicina de les Balears, situa a la nostra comunitat com pionera en la utilització d'aquestes noves tècniques de reproducció assistida a l 'àmbit de la medicina privada.

En 1985, CEFIVBA es va constituir com un grup multidisciplinari de professionals amb un objectiu comú: El tractament integral i complet de la parella estèril.

Anacer és una Associació Nacional de Centres de Reproducció Assistida, que agrupa a més de 20 clíniques distribuïdes per tota la geografia espanyola. Centres de prestigi i amb gran experiència acumulada durant molts anys, units amb la finalitat d'intercanviar i actualitzar coneixements en Reproducció Assistida.