Alcover diu que la "alternativa" a Armengol és "una dreta sense lideratge" que "cada dia es radicalitza més"

AMP.- Andreu Alcover assegura "que el PP és desmarqui de la reivindicació del8
EUROPA PRESS
Publicado 25/3/2019 14:50:43CET

   PALMA DE MALLORCA, 25 Març (EUROPA PRESS) -

   El portaveu del PSIB en el Parlament, Andreu Alcover, ha dit aquest dilluns que "l'alternativa" a la presidència de Francina Armengol a l'Executiu autonòmic és "una dreta sense lideratge" que, a parer seu, "cada dia es radicalitza més" i, en aquest sentit, ha considerat que el seu partit és "l'única força que pot continuar garantint el progrés, l'estabilitat i el futur de Balears".

   "Estem millor que fa quatre anys, però volem seguir amb un Govern de progrés que doni continuïtat a les polítiques fetes en aquesta legislatura, amb més progrés social, un creixement econòmic i una bona gestió", ha explicat Alcover.

   En un comunicat, s'ha recordat que en aquests quatre anys de legislatura s'han aprovat 38 Projectes de Llei, 20 proposicions de Llei, 12 proposicions de Llei que queden pendents d'aprovació al Congrés i, així mateix, convalidat 11 decrets llei i 171 Proposicions no de Llei signades pel PSIB.

   Unes xifres que, segons Alcover, demostren que hi ha un Govern "estable i sòlid" que ha estat capaç d'arribar a acords i d'aplicar polítiques que "han millorat la qualitat de vida de la ciutadania, complint amb la immensa majoria dels 'Acords pel Canvi".

   Així mateix, també ha considerat que la legislatura ha estat "marcada pel diàleg i el consens", entre socis i altres forces polítiques, ja que "s'han aprovat quatre pressupostos dintre del termini i en la forma escaient".

   En relació al ple d'aquest dimarts, ha explicat que previsiblement s'aprovarà la Llei de Capitalitat d'Eivissa, "àmpliament reivindicada per l'Illa", amb la qual "es farà justícia".

   D'altra banda, també s'aprovarà el Decret Llei amb el qual es "donarà solució a dos problemes històrics" com són, "el pagament de bestretes als Consells Insulars" i "les indemnitzacions urbanístiques a Menorca".

Contador