Se cerquen famílies per acollir nens saharuis procedents de camps de refugiats dos mesos a l'estiu

Se cerquen famílies per acollir nens saharuis procedents de camps de refugiats dos mesos a l'estiu
ASSOCIACIÓ AMICS POBLE SAHARAUÍ
Publicado 7/5/2019 17:04:40CET

   PALMA DE MALLORCA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   L'Associació Amics del Poble Saharauí ha fet una crida pública per trobar a famílies que resideixin a Balears i que vulguin acollir durant dos mesos a l'estiu a nens sahrauís procedents dels campaments de refugiats de Tinduf (Algèria).

   Segons ha informat l'entitat en un comunicat, la iniciativa s'emmarca dins del programa 'Vacances en Pau' que permetrà que 95 nenes i nens procedents dels campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Argèlia) puguin evitar les elevades temperatures del desert i deixar enrere les mancances que sofreixen ells i les seves famílies des de fa més de 43 anys en un campament de refugiats.

   Durant dos mesos, el nens conviuran amb les seves famílies d'acollida. Passaran una revisió mèdica per diagnosticar i tractar els aspectes sanitaris i així evitar el desenvolupament de malalties greus.

   Amics del Poble Saharauí ha explicat que els nens coneixeran i intercanviaran dues cultures totalment diferents, "la qual cosa enriquirà tant a la família acollidora com les nenes i nens sahrauís i es crearà entre la família d'acolliment i la família sahrauí un llaç indestructible".

Contador