Continuen les obres de senyalització per convertir en Zona 30' els barris del Viver, Rafal Nou i Rafal Vell de Palma

Publicado 28/10/2019 17:41:31CET
L'alcade de Palma, José Fila (2d) visita les obres de senyalització de la 'Zona 20' als barris del Viver, Rafal Nou i Rafal Vell, al costat d'altres representants polítics de l'Ajuntament de Palma.
L'alcade de Palma, José Fila (2d) visita les obres de senyalització de la 'Zona 20' als barris del Viver, Rafal Nou i Rafal Vell, al costat d'altres representants polítics de l'Ajuntament de Palma. - CORT

   La mesura pretén disminuir la velocitat dels cotxes i elevar els passos de vianants

   PALMA DE MALLORCA, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de Palma continua amb les obres de senyalització per convertir en 'Zona 30' els barris del Vivero, Rafal Nou i Rafal Vell de Palma, el que ha suposat una inversió de 201.846 euros de les arques públiques.

   Segons ha informat Cort en un comunicat, la conversió es duu a terme després de la finalització de la mateixa actuació als barris de Santa Catalina i Son Sardina i inclou en aquest cas a més, l'ampliació d'un itinerari per a ciclistes.

   Actualment, al barri s'està duent a terme la part de l'obra civil de construcció de portes, adequant les voreres per posteriorment elevar el pas per a vianants. Així, s'han completat ja cinc de les 16 portes d'entrada de les quals consta aquesta nova 'Zona 30'.

   En el cas del Rafal i el Vivero, l'aplicació de la 'Zona 30' atén a més a una petició veïnal que es va fer arribar a través del procés de pressupostos participatius. La nova àrea limita amb el Torrent Gros, el carrer Aragón fins a la via de Cintura i els carrers Biniamar i Son Gibert.

ITINERARI CICLISTA

   El projecte que s'està executant inclou també la senyalització d'un itinerari ciclista per connectar el carril bici del carrer Biniamar amb l'itinerari ciclista de Son Cladera. En total, s'instal·laran 25 senyals verticals i 27 símbols més de 30 i la corresponent senyalització horitzontal del carrer i carril bici.

   Aquest dilluns, diversos representants de Cort, entre ells el batle, José Hila, han visitat les obres de senyalització als barris.

Para leer más