Cort acull l'exposició 'Francesc de B. Moll i Josep M. Llompart. Una amistat fructífera' fins a juny

Exposició 'Francesc de B. Moll i Josep M. Llompart. Una amistat fructífera'
CORT
Publicado 3/1/2019 11:55:57CET

PALMA DE MALLORCA, 3 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha inaugurat l'exposició 'Francesc de B. Moll i Josep M. Llompart. Una amistat fructífera', amb la presència de Francesc Moll i Cèlia Viñas, familiars de Moll i Llompart.

Segons ha informat Cort en un comunicat, aquesta exposició es podrà visitar fins al mes de juny en el vestíbul de l'Ajuntament de Palma, i el seu fil conductor serà la relació personal i professional entre els dos autors.

Aquesta proposta, adherida a la commemoració oficial de l'Any Llompart, s'encarrega de reconstruir els diversos ponts de col·laboració entre dues figures cabdals de la llengua catalana a Balears.

Els diferents panells compten amb textos de Pere Rosselló Bover, poeta, crític i professor en la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Durant els seus vuitanta anys d'història, l'Editorial Moll ha publicat 75 títols de 13 dels Fills Il·lustres de Palma, a més de les obres completes de Joan Pons i Marquès i les obres completes de Gabriel Alomar i Francesc de B. Moll.

Contador