Cs a Sant Josep proposa un Pla Director de Clavegueram amb un diagnòstic de les infraestructures de sanejament

Publicado 3/5/2019 12:29:33CET

EIVISSA, 3 May. (EUROPA PRESS) -

El candidat de Ciutadans(Cs) a Sant Josep, Dani Becerra, ha proposat un Pla Director de Clavegueram que inclogui un diagnòstic de les infraestructures per definir les necessitats de la xarxa de sanejament.

"Sant Josep té una xarxa de clavegueram obsoleta que ha de ser optimitzada amb caràcter urgent. Per això, Cs va elaborar i executar un projecte de separació d'aigües pluvials i fecals que corregeixi aquesta situació desagradable que els veïns porten suportant durant anys i que deteriora la imatge turística", ha comentat.

En aquest sentit, Becerra també ha al·ludit al "pèssim" sistema de drenatge d'alguns carrers del municipi. Així, al Pla s'inclourà la millora dels sistemes d'evacuació i drenatge sostenible per "garantir la seva correcta funció en qualsevol època de l'any".

Finalment, el candidat a l'Alcaldia ha declarat que la seva proposta també contemplarà la reutilització de l'aigua depurada.

Cs ha considerat que han d'augmentar-se els recursos hídrics utilitzant l'aigua residual depurada com a recurs alternatiu.

Segons Becerra, Sant Josep ha de ser el municipi que "lideri a l'Illa les polítiques que promoguin l'ús de l'aigua regenerada per contribuir a la recarrega d'aqüífers, reg agrícola, de carrers i jardins".

Contador