Els consumidors balears gastaran 115 euros de mitjana en moda en les rebaixes de gener

Inicio de las rebajas de verano en Baleares
EL CORTE INGLÉS - Archivo
Publicado 7/1/2019 10:41:57CET

PALMA DE MALLORCA, 7 Ene. (EUROPA PRESS) -

Els consumidors balears gastaran una mitjana de 115 euros en moda en les rebaixes de gener, la qual cosa suposa un 48 per cent de la població de la regió, enfront dels 121 euros que gastaran de mitjana la resta d'espanyols, segons l'estudi 'El consum de moda a Espanya' realitzat per Fintonic.

El Grup Inditex es portarà la major part del negoci, amb una despesa mitjana de 85 euros. Sis de cada deu compradors triarà com destinació alguna de les seves marques, amb Zara al capdavant, seguida de Pull&Bear i Stradivarius.

Darrere d'Inditex, en Mànec s'invertiran 47 euros de mitjana i li segueixen el Grup Cortefiel, amb 46 euros de mitjana, Primark i Kiabi, amb 42 euros en cada cas i H&M, on es destinaran 41 euros de mitjana.

L'estudi a més posa de manifest que els bascos i navarresos, amb 134 i 133 euros, respectivament, són els que més pressupost destinaran en moda en aquest període. Per contra, castellà lleonesos, amb 110 euros, i de La Rioja i canaris, amb 113 euros en tots dos casos, són els més conservadors en les seves compres.

LES REBAIXES GUANYEN Al 'BLACK FRIDAY'

Les rebaixes tradicionals segueixen sent més atractives per als consumidors de moda, a pesar que cada vegada és major el nombre de marques que llança promocions en el divendres negre quan, la despesa en tèxtil i complements va ser de 74 euros.

En aquest dia, en el Grup Inditex els consumidors van invertir 65 euros de mitjana, en Mànec, 64 euros i en Grupor Cortefiel, 46 euros. Destaquen també els resultats d'H&M, que se situa en quart lloc amb 36 euros de mitjana.

Contador