Entitats veïnals, una 'batucada' de Son Gotleu i la figura d'Alexandre Segura Camacho reben els Premis Rosa Bueno

Publicado 30/4/2019 12:20:00CET

   PALMA DE MALLORCA, 30 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Entitats veïnals, la 'batucada' de Son Gotleu 'Colomets per la Pau' i la figura d'Alexandre Segura Camacho han rebut els Premis Rosa Bé 2019 al compromís amb la Participació Ciutadana.

   Segons ha informat Cort en un comunicat, el jurat integrat per diferents regidors i regidors de la corporació, membres de la Federació d'Associacions de Veïns i de la Plataforma d'Entitats del Tercer Sector ha valorat entre un total de catorze candidatures presentades a aquests premis.

   Com a resultat, ha decidit atorgar el Premi a l'Impuls a la participació ciutadana com a eina de transformació social a l'Associació de Veïns Nova Son Roca; el Premi a l'impuls a la participació juvenil a l'Associació de Veïns Secar de la Real; i el Premi a l'impuls a la participació de sectors socials vulnerables o en risc d'exclusió social a la 'batucada' de Son Gotleu.

   Aquests premis consten d'una categoria que distingeix també la trajectòria en matèria de participació ciutadana i reforç del teixit associatiu. Aquest any la persona designada amb aquest premi és Alexandre Segura Camacho, que va ser alcalde del barri del Molinar i va treballar per la inclusió social.

Contador

Para leer más