Estaràs demana explorar "noves vies" per solucionar els problemes de desigualtat de gènere, assetjament i violència

Publicado 5/9/2019 18:09:41CET
L'eurodiputada del PP, Rosa Estaràs.
L'eurodiputada del PP, Rosa Estaràs.GRUPO POPULAR EUROPEO - Archivo

Demana les dades sobre conciliació, bretxa salarial, bretxa digital, ciberviolència i de totes les noves modalitats d'assetjament

PALMA DE MALLORCA, 5 Sep. (EUROPA PRESS) -

L'eurodiputada popular, Rosa Estaràs, ha instat aquest dijous als responsables públics d'Europa a emprar tots els seus recursos i eines possibles per "explorar noves vies de solució als problemes de desigualtat de gènere, tipus d'assetjament i violència".

En la seva intervenció en el Parlamento Europeu, ha remarcat que "és important la igualtat de gènere en tota la Unió perquè la igualtat genera creixement, oportunitats i futur per a tots".

A més, ha fet una crida a l'Institut Europeu d'Igualtat de Gènere: "Necessitem tenir totes les dades sobre conciliació, bretxa salarial, bretxa digital, ciberviolència i de totes les noves modalitats d'assetjament, així com totes aquelles dades sobre violència, igualtat de gènere i sobre la dona amb discapacitat".

Segons ha remarcat, és capital "analitzar totes aquestes dades mitjançant comparatives entre els Estats membre de la UE perquè és molt important analitzar aquells que funcionin be i puguin servir d'exemple, així com explorar vies noves actualitzades que es puguin dur a terme".

Contador