Actualizado 11/09/2008 20:48 CET

Fajarnés critica que el Govern espanyol no preveu la construcció de les casernes de Sant Joan i Sant Josep

EIVISSA, 11 de Setembre (EUROPA PRESS)

El diputat del PP, Enrique Fajarnés, va denunciar avui que el Govern espanyol no té previsió de construir "ni en el present ni en el futur" les casernes de Sant Joan i Sant Josep i va considerar, respecte a Formentera, que, davant de les últimes preguntes que va elevar en aquest sentit, la resposta que va obtenir és que "si es té en compte aquest projecte per a 2009 sempre que hagi una partida econòmica".

En declaracions a Europa Press, el 'popular', pel que fa a la Comissària de policia, va explicar que es troba "en estat lamentable i insalubre" i, sobre el jutjat, va agregar que cada dia se'n va deteriorant més i "no hi ha perspectives de futur que el Govern socialista ofereixi solució a les demandes dels ciutadans".

Segons Fajarnés, tal com està l'economia, les "Illes Pitiüses tornaran a ser unes de les grans castigades en els Pressupostos Generals del pròxim any" ja que "serà a la presentació d'aquestes xifres quan vegem si es compleixen tots els compromisos electorals per part del PSOE" que, va assegurar, definia aquest any com el de les infraestructures. El fet que no hagi previsió d'erigir infraestructures en matèria de seguretat a les illes demostra, va considerar, "el fracàs de la política socialista durant els últims quatre anys".

El diputat es va pronunciar també d'acord amb l'última intervenció del president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, al Congrés i va considerar que "està molt només en la Cambra i no escolta les propostes d'altres grups". Així, va titllar la seva actitud de "prepotent" i va considerar que "es mostra per sobre del bé i del malament".

Finalment, va argüir que el PP ha demandat a les Institucions socialistes que continguin la despesa com línia de solució per als problemes d'aquest país.