Ferit un motorista a Eivissa per un conductor embriac i drogat que ha fugit del lloc de l'accident

Recurs policia local
CAIB - Archivo
Publicado 28/12/2018 10:21:37CET

   EIVISSA, 28 Des. (EUROPA PRESS) -

   Un motorista ha resultat ferit a la zona de Puig d'en Valls (Eivissa) després de ser atropellat per un vehicle a les 22.30 hores del dijous, el conductor del qual ha fugit i ha estat detingut poc després, donant positiu en alcohol i drogues.

   La Policia Local d'Eivissa ha intervingut en el succés, segons ha explicat l'Ajuntament, per auxiliar al motorista atropellat.

   Els agents han estat alertats pel 112 i, encara que el lloc està fora del municipi, han acudit al sinistre per auxiliar a la víctima al costat d'efectius del 061.

   Alguns testimonis han pogut aportar part de la matrícula del vehicle que s'havia escapat i han aportat una descripció del conductor i dels danys soferts pel turisme.

   Així, després de recórrer la zona, la Policia ha localitzat el cotxe estacionat en el pàrquing d'un magatzem d'alimentació proper i al conductor, que intentava amagar el para-xocs danyat a l'accident.

   A les proves posteriors, el conductor ha donat un resultat positiual test d'alcohol amb 0,33 mg/l i 0,34 mg/l i, a més, s'ha detectat que havia consumit cocaïna, THC i anfetamines.

   Les diligències de les proves practicades han estat traslladades a la Policia Local de Santa Eulària, encarregada de les penals.

UN ALTRE POSITIU EN DROGUES

   La Policia Local ha interceptat al conductor d'un turisme que ha donat positiu en totes les substàncies que poden ser detectades, cocaïna, opiacis, THC, anfetamines i metanfetaminas.

   L'home ha estat localitzat en un control realitzat aquesta matinada sobre les 03.00 hores a l'avinguda de Bartolomé Rosselló, a Eivissa. El conductor podrà ser multat amb fins el 1.000 euros i amb la retirada de sis punts.

   En el mateix control, s'han obert diligències penals contra una conductora que va donar positiu en alcohol amb 0,76 mg/l i 0,70 mg/l.

Contador