El Govern licita les obres de la residència de Son Martorell amb un pressupost màxim de 9,2 milions

Publicado 9/7/2019 10:09:38CET
La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, en una imatge d'arxiu
La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, en una imatge d'arxiuCAIB

L'edifici disposarà de 120 places i unirà la necessitat d'assistència individualitzada amb la necessitat de companyia i convivència

PALMA DE MALLORCA, 9 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Assumptes Socials i Esports ha signat la licitació per a la construcció de la residència per a persones majors dependents de Son Martorell (Palma), que disposarà de 120 places i compta amb un pressupost màxim de 9,2 milions d'euros.

Segons han informat des del departament encapçalat per Fina Santiago, el termini de presentació de propostes serà de 60 dies des de la publicació en el Diari Oficial de la Unió Europea i en la Plataforma de Contractació de l'Estat.

Així mateix, els plecs de contractació estableixen una durada màxima de les obres de 24 mesos des de la signatura del contracte amb l'empresa adjudicatària.

L'edifici unirà la necessitat d'assistència individualitzada i d'intimitat amb la necessitat de companyia i convivència i estarà configurat en tres blocs units per patis i jardins oberts que permetran l'entrada de molta llum natural.

Els terrenys han estat cedits per l'Ajuntament de Palma. A més, l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), que depèn del Consell de Mallorca, aporta quatre milions d'euros, i la Conselleria d'Assumptes Socials i Esports, la resta, 5,28 milions.

Contador

Para leer más