Un home accepta vuit anys de presó per violar la seva cosina menor discapacitada

Condemnen a dos anys de presó a un home per grapejar a la seva néta de 10 anys en almenys tres ocasions
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 14/5/2019 12:34:38CET

   "Ara que estic millor del tema de la drogoaddicció veig que és una barbaritat el que vaig fer i demano perdó"

   PALMA DE MALLORCA, 14 Maig (EUROPA PRESS) -

   Un home ha acceptat vuit anys de presó per violar la seva cosina menor d'edat, que pateix una discapacitat del 55 per cent. "Ara que estic millor del tema de la drogoaddicció veig que és una barbaritat el que vaig fer i demano perdó", ha dit durant la seva declaració aquest dimarts davant l'Audiència Provincial de Balears.

   Davant la Secció Segona de l'Audiència, l'home ha admès els fets que van tenir lloc entre 2013 i 2016 a Palma quan vivia amb el seu oncle i els fills aquest. Per cometre els abusos, aprofitava quan el seu oncle sortia de casa de matinada a treballar.

   En concret, l'home ha acceptat que almenys li va introduir el penis en tres ocasions a l'anus i en dos en la vagina. Perquè no parlés, li va dir a la víctima, que tenia entre 13 i 16 anys, que si deia alguna cosa la pegaria.

   En les seves conclusions, el Ministeri Fiscal li imputa un delicte d'abús sexual amb accés carnal i aprecia que el processament hagi consignat 1.500 euros en concepte d'indemnització i que tingui el "ferm compromís" de pagar la resta de la mateixa (6.000 euros).

   A més, l'home se sotmetrà a vuit anys de llibertat vigilada i té una prohibició d'apropar-se o comunicar-se amb la víctima durant 10 anys.

Contador