Instal·len un desfibril·lador a la comissaria de Son Castelló per "cardioproteger una de les zones més denses"

Asima instal·la un desfibril·lador a Son Castelló per "protegir una de les zones
ASIMA
Publicado 11/3/2019 18:59:58CET

   PALMA DE MALLORCA, 11 Març (EUROPA PRESS) -

   L'Associació d'Industrials de Mallorca (Asima) ha instal·lat un desfibril·lador d'última generació B+Safe a la porta de la comissaria de la Policia Nacional que hi ha al Polígon Són Castelló per "cardioprotegir una de les zones del polígon amb més densitat de visitants i treballadors".

   Així ha informat Asima en un comunicat difós aquest dilluns en el qual han detallat que la instal·lació compta amb l'assessorament de la Creu Rotja.

   Per la seva banda, el president d'Asima, Francisco Martorell Esteban, ha assegurat que des de l'associació "aposten per dur a terme accions útils". En aquest sentit, han precisat que el Desfribilador Operacional Connectat (DOC) de B+Safe "protegeixen" nombroses zones de Palma.

   En aquest sentit, Martorell Esteban ha afirmat que el desfibril·lador instal·lat és "l'únic del mercat que disposa de totes les solucions integrades en l'equip, podent connectar-se i romandre operatiu les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any".

   A més, ha recordat que en Asima s'ha realitzat un primer curs de formació de Reanimació Cardiopulmonar Bàsica (RCP) així com l'ús del desfibril·lador a un grup de treballadors.

   En la presentació han estat presents, a més de Martorell Esteban, el director general d'Asima, Alejandro Sáenz de Sant Pere; el membre de la junta d'Asima, Miguel Rullán; i el president de Creu Rotja a Balears, Toni Barceló.

Contador

Para leer más