Actualizado 08/09/2008 19:23 CET

L'Ajuntament de Palma destina 180.000 euros per potenciar les activitats escolars i extraescolars

PALMA DE MALLORCA, 8 Sep. (EUROPA PRESS) -

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palma destinarà aquest any un total de 180.000 euros per potenciar la realització d'activitats escolars i extraescolars en tots els centres educatius de la ciutat.

Segons un comunicat, aquesta quantitat econòmica, que s'ha multiplicat per sis respecte l'any passat, es destinarà a recolzar a dues modalitats d'iniciatives. D'una banda, les activitats escolars i extraescolars que són iniciativa dels centres i que sol·licitarà el professorat, i d'altra banda, aquelles activitats que són iniciativa d'associacions de Mares i Pares, associacions d'alumnes i altres entitats sense ànim de lucre.

Així, cada centre escolar pot presentar fins al pròxim dia 15 d'octubre un projecte per modalitat i rebrà, com a màxim, una subvenció de 9.000 euros. La regidoria d'Educació valorarà especialment els projectes que fomentin l'ús del català, afavoreixin l'educació amb valors, estiguin dirigits a conciliar la vida familiar i laboral, estiguin organitzades conjuntament pe l'AMIPA i el claustre de professors i/o amb altres entitats del barri i estiguin dedicats a combatre estereotips sexistes i rols tradicionals de gènere.

Les sortides fora de l'illa, els desplaçaments, les activitats esportives i els monitors per a la realització d'activitats dins de l'horari escolar també s'inclouen com activitats subvencionables.

Els interessats poden presentar les sol·licituds en els Registres Generals de l'Ajuntament de Palma i han d'especificar la previsió del començament de l'activitat, així com també els terminis de la seva execució. El consistori resoldrà en un termini de tres mesos com a màxim totes les sol·licituds rebudes.