L'avinguda Alexandre Rosselló de Palma es restringirà a 3 carrils des d'aquest dimarts a causa d'obres en el clavegueram

Publicado 25/6/2019 12:02:08CET
Obres en un tram de l'avinguda Alexandre Rosselló de Plama
Obres en un tram de l'avinguda Alexandre Rosselló de PlamaCORT

   PALMA DE MALLORCA, 25 Juny (EUROPA PRESS) -

   La circulació en un tram de l'avinguda Alexandre Rosselló de Palma, en sentit cap a la plaça d'Espanya, es restringirà a tres carrils a partir d'aquest dimarts a causa de les obres a la xarxa de clavegueram.

   Segons ha informat l'Empresa Municipal d'Aigua i Clavegueram de Palma (Emaya) en un comunicat, aquest dia s'inicia una obra de rehabilitació de la xarxa de sanejament d'aigües residuals i té un període d'execució previst de dos mesos, pel que finalitzaran abans de l'inici del proper curs.

   Aquesta intervenció, dotada amb 132.905 euros, forma part d'un projecte més ampli que inclou actuacions ja executades però en aquest tram es va haver d'ajornar per esperar l'època d'estiu, fora del període escolar, amb l'objectiu de provocar les molèsties mínimes al trànsit.

   Pel que fa a l'actuació, es tracta d'una obra "complexa", ja que es treballarà en un recinte confinat, a una profunditat entre 6 i 7 metres i es pretén reparar el sòl de la galeria de la xarxa de clavegueram, en un tram d'us 133 metres.

   Dins de la galeria, s'eliminarà el flux continu d'aigües residuals, es realitzarà un 'bypass' mitjançant un dic de contenció i es traslladarà la llera per bombament.

Para leer más