L'avinguda Gaspar Bennàzar, tallada per obres de renovació des d'aquest dilluns fins al 31 de juliol

Publicado 12/7/2019 17:29:59CET
Imatge del cartell d'avís d'Emaya pel tancament de l'avinguda Gaspar Bennàzar per obres de renovació de la xarxa d'aigua potable i clavagueram.
Imatge del cartell d'avís d'Emaya pel tancament de l'avinguda Gaspar Bennàzar per obres de renovació de la xarxa d'aigua potable i clavagueram. EMAYA

   PALMA DE MALLORCA, 12 Jul. (EUROPA PRESS) -

   Emaya ha informat del tancament, a partir d'aquest dilluns, de l'avinguda Gaspar Bennàzar Arquitecte a l'altura dels carrers Eusebi Estada i Arxiduc Lluís Salvador per obres de renovació a la xarxa d'aigua potable, uns treballs que mantindran tancada l'avinguda fins al 31 de juliol.

   Així ha informat l'empresa municipal de transports a través d'una nota en la qual s'han disculpat a la ciutadania per les molèsties ocasionades per les obres, uns treballs iniciats el passat mes de novembre que han tingut un cost de 500.000 euros i un període d'execució de nou mesos.

   Segons han explicat, l'objectiu del projecte és renovar i millorar la xarxa de distribució d'aigua potable mitjançant la substitució de xarxes de fibrociment obsoletes. A més, s'han substituït les xarxes de clavegueram de 200 mil·límetres de diàmetre per canalitzacions de 300 mil·límetres.

   El projecte també preveu la renovació de 1.865 metres de xarxa d'aigua potable i 610 metres de xarxa de clavegueram, 61 connexions d'aigües residuals i 193 d'aigua potable.

Contador

Para leer más